"Ons eigen geluk hangt af van de glimlach van de ander"                    Albert Einstein  

Ons hotel

 

Waldhotel Einstein ligt in het Sauerland, het land der 1000 bergen (2711 om precies te zijn), één van de mooiste gebieden van Duitsland.

Volop sportieve mogelijkheden voor de motorrijder (uitstekende wegen, heerlijke bochten) wandelaar (Rothaarsteig) fietser (Bike arena), mountainbiker/racefietser (diverse routes)  en in de winter natuurlijk ook voor skiërs en langlaufers.

Maar ook als u op zoek bent naar rust en ontspanning bent u hier op de juiste plaats. 

Ons hotel ligt in Böminghausen, een klein dorpje (45 inwoners) nabij Kirchhundem, boven op de zonzijde van een berg (496 m), tegen het bos.

 

Wij bieden comfortabele kamers met eigen douche/toilet, 's avonds een 3-gangen menu van de chef (reserveren gewenst), een goed glas wijn of bier van de tap in de gezellige loungeruimte of gaststube en een persoonlijke bediening in een ongedwongen sfeer.

Tevens aanwezig zijn voorzieningen voor motorrijders, fietsers en mountainbikers zoals drie af te sluiten garages voor fietsen en motoren, werkplaats met gereedschap voor kleine herstellingen, was- en poetsmogelijkheden, droogruimte voor kleding enz. We beschikken over een grote privéparkeerplaats. In het hotel vind je verder nog een sauna en de 'Da Vinci'-kamer waar een computer staat om route's te downloaden, boeken- en spelletjeskast en toeristische informatie aanwezig is. Wifi is gratis beschikbaar in het hele hotel.

Met 15 tweepersoonskamers en 2 éénpersoonskamers,  een studio (2 pers) en een appartement (4-6 pers) hebben we in ons hotel plaats voor 40 personen.

 

Tot snel in Waldhotel Einstein!

Erwin & Maartje Cardinaels-Cuvelier

 

Ga verder naar   Prijzen