"Ons eigen geluk hangt af van de glimlach van de ander"                    Albert Einstein  

Wandelen in Sauerland

De vakantieregio Lennestadt & Kirchhundem is een top wandelbestemming in de regio Sauerland en heeft het keurmerk 'Qualitätsregion Wanderbares Deutschland' gekregen van de Duitse Wandelbond.

Direct vanuit het hotel wandelt u het bos in waar u aansluiting vindt met een uitgebreid en goed bewegwijzerd wandelnetwerk. Glooiende bergtoppen, verre uitzichten, beekjes en genieten van de natuur. Alles is aanwezig om het hart van de wandelliefhebber sneller te laten slaan.

 
 Direct vanuit het hotel heeft u aansluiting tot een goed gemarkeerd wandelnetwerk. Vanuit onze parking starten 3 bepijlde routes. Ter ondersteuning zijn er topografische wandelkaarten en Garmin Montana WandelGPS ter beschikking.

In de directe omgeving starten diverse rondwandelpaden zoals de Oberhundemer Bergtour, Lenneweg, Hundem-paad en Sonnepfad en natuurlijk de bekende Rothaarsteig.

Voor tientallen wandelenroutes in Sauerland zie deze website.

Of maak zelf uw route via de tourplanner op outdooractive.com

Als service maken we eventueel samen een wandeltocht op de PC, afhankelijk van tijd, plaats en conditie. Deze route wordt als kaartje uitgeprint en eventueel op de wandelGPS als track gedownload.

Wil je graag een wandelvakantie plannen, hebben we enkele planningsschema's ter beschikking.

Wandelroutes

Geocaching